grandson.“斯坦从不关心他的孙子。”是错误的,故答案填F。 【23题详解】
理解判断题。根据文中的信息Aha! His beard was under the quilt. 啊哈!他的胡子在被子下面。可知本句的叙述At the very beginning, Stan’s beard was under the quilt.“一开始,斯坦的胡子在被子下面。”是正确的,故答案填T。 【24题详解】
理解判断题。根据文中的信息. In the morning, he was so tired and unhappy that he cut his long beard right off! 早上,他又累又不开心,就把他的长胡子剪掉了!可知本句的叙述In the morning, Stan was so tired that he cut his long beard off.“早上,斯坦太累了,他把他的长胡子剪掉了。”是正确的,故答案填T。 【25题详解】
理解判断题。根据文中的信息She advised Stan to cut that beard off many times, but he never did it.她建议斯坦把胡子剪掉很多次,但他从来没有这么做过。可知本句的叙述Stan listened to his wife’s advice to cut the beard off.“斯坦听了妻子的劝告,把胡子剪掉了。”是错误的,故答案填F。
B
AI(人工智能)makes our lives easier and better. Let’s see the amazing AI. Cool driverless bus Your close friend A bus door opens and you get on. Wait, Hi, everyone. I’m Xiaoice, a chatbot(聊天机 where is the driver? Here is a new kind of 器人). I speak like a 17-year-old-girl. If you feel driverless bus called Apolong. It can seat 14 people and doesn’t need a writing poems and telling stories. I want to be your driver. The bus follows traffic rules. It stops friend! every time it sees a stop light. World’s first AI anchor Hey, look! The famous Chinese anchor( 主播) Qiu Hao is reporting the news for us. But, is “he” really Qiu Hao? The answer is “no”. This is the world’s first AI anchor. It looks and speaks just like a real Popular AI artist This beautiful painting was at an auction(拍卖) in 2018. It sold for about 3,000,000 yuan! But it is not a work by a famous painter, such as Vincent van Gogh. It was painted by an AI artist. Three Frenchmen created the AI. The AI artist studied over 15,000 paintings. In lonely, you can talk with me. I’m good at singing, person. It speaks both Chinese and English. It this way,